Rólunk

A Deltha Rendszerház Kft. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ügyviteli alkalmazások és az Internet alapú megoldások tervezésével, fejlesztésével és üzemeltetésével kapcsolatosan. Célunk olyan egyedi, testreszabott, komplex üzleti megoldások szállítása, amelyek elősegítik az erőforrások, a technológia és az üzleti folyamatok, valamint a szervezeten belüli kommunikáció összehangolását.

Ügyviteli szoftvereink megoldást nyújtanak a legkisebb magánvállalkozások, a közepes társaságok és a nagyvállalatok számára is. Célunk, hogy a szoftverek használata során felmerülő, ügyfeleink által jelzett észrevételekkel folyamatosan bővítsük meglévő rendszereinket és szakmai, technikai segítségnyújtással támogassuk a program felhasználóinak gyors és biztonságos munkáját. 

PortalWare portálmotorunkfelhasználásával készíthető hírportál, videó publikáló honlap, közgyűjteményi adatbázis, de akár webes CRM, ERP rendszer is. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy termékeink ne csak egy-egy speciális problémára nyújtsanak megoldást, hanem minél általánosabbak legyenek.

Szakértői csapatunk az üzleti és a közigazgatási szféra részére végez a tanácsadástól kiindulva komplett informatikai, biztonságtechnikai, üzletviteli rendszerek tervezésén és szállításán át egészen az üzemeltetési feladatok ellátásig teljes körű kiszolgálást. Tanácsadói teamünk nagy gyakorlattal rendelkezik IT biztonság, IT rendszerek tervezése és méretezése, Előzetes és Részletes Megvalósíthatósági Tanulmányok komplett elkészítése, kapcsolódó elemzések, projektmenedzsment, minőségbiztosítás, műszaki és pénzügyi tervek és felmérések elkészítése és BPR terén.