Ügyviteli megoldások

Ügyviteli szoftvereink megoldást nyújtanak a legkisebb magánvállalkozások, a közepes társaságok és a nagyvállalatok számára is. Célunk, hogy a szoftverek használata során felmerülő, ügyfeleink által jelzett észrevételekkel folyamatosan bővítsük meglévő rendszereinket és szakmai, technikai segítségnyújtással támogassuk a program felhasználóinak gyors és biztonságos munkáját. 

A DelthaBÉR bérszámfejtő programunkat minden olyan cégnek és vállalkozásnak ajánljuk, amely professzionális szoftver-segítőtársat keres a bérügyviteli munkájához. A program a számfejtés, személyi jövedelemadó elszámolás, személyzeti és munkaügyi tevékenységek gyors és hatékony gépi feldolgozását teszi lehetővé.

A MagnumSZÁMLA számlázó és készletező program több éves fejlesztési munka eredménye, amely során figyelembe vettük partnereink igényeit, kéréseit illetve a folyamatosan bővülő jogszabályi elvárásoknak való megfelelést. 

A  DelthaCONTO kettős főkönyvi könyvelő, pénzügyi programrendszer a Deltha szoftvercsalád egyik legnagyobb sikerű tagja. Tökéletes választás, ha egyszeri adatrögzítéssel szeretné elkészíteni a legkülönbözőbb nyilvántartásokat.

Szoftvereink megvásárlását követően a vásárlástól számított 1 évig tartó terméktámogatást biztosítunk. Minden terméktámogatással rendelkező ügyfelünk hozzáfér ügyfélportálunkhoz, ahol telepítheti a program frissítéseit (a törvényi változások követésén felül a programok folyamatosan bővülnek a felhasználók napi munkáját megkönnyítő funkciókkal), regisztrálhatja a programját fejlesztési javaslatokat és észrevételeket adhat le, szerződése lejáratát nyomon követheti, felteheti a programkezeléssel kapcsolatos kérdéseit, melyekre a lehető legrövidebb időn belül választ kap ügyfélszolgálatunktól.