Tanácsadás

A Deltha Rendszerház Kft. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az ügyviteli alkalmazások és az Internet alapú megoldások tervezésével, fejlesztésével és üzemeltetésével kapcsolatosan. Célunk olyan egyedi, testreszabott, komplex üzleti megoldások szállítása, amelyek elősegítik az erőforrások, a technológia és az üzleti folyamatok, valamint a szervezeten belüli kommunikáció összehangolását.

Stratégia

Az üzleti eredmény és a siker titka a megfelelően átgondolt, a szervezet egyéni jellemzőire hangolt stratégia. Ez nem csak a hosszú távú, jövőbe mutató akciótervek kidolgozását foglalja magába. Már a koncepcióalkotás során arra törekszünk, hogy összehangoljuk az igényeket, a rendelkezésre álló erőforrásokat és a technológiai lehetőségeket. Háttér információkkal segítjük vezetői döntések meghozatalában, s a komplex üzleti stratégia kidolgozásában.

Szakértőink kis- és közép-vállalti, államigazgatási tapasztalataik alapján támogatást nyújtanak az új rendszerek fejlesztésével és bevezetésével kapcsolatos megvalósítási tanulmányok elkészítésében is. Széleskörű projektvezetési tapasztalatainkkal partnerként segítjük a projektek lebonyolításában és minőségbiztosításában.

Innováció

Cégünk 20 éves fennmaradását és folyamatos fejlődését az új technológiák innovatív alkalmazásának köszönhette. A 90-es évek elején elsők között dobtuk piacra kis- és középvállalatoknak szánt komplex ügyviteli rendszerünket. 1998-ban a nagy gyártók árnyékában először kezdtük el saját Internetes portál alkalmazásunk fejlesztésébe, amely azóta is folyamatosan fejlesztünk, s sikerrel értékesítünk. Saját tapasztalataink is igazolták, hogy napjainkban Open source megoldások felhasználásával, ezek meglévő alkalmazásokkal való integrációjával a nagy gyártók hasonló megoldásaival mind funkcionalitásban, mind teljesítményben, mind pedig megbízhatóságban versenyképes üzleti alkalmazások és vállalati informatikai ökoszisztéma építhető. Ráadásul ezen megoldások rugalmasan az adott szervezet igényeihez igazíthatóak, s az sem elhanyagolható, hogy lényegesen alacsonyabb költségekkel üzemeltethetőek.

Támogatást nyújtunk a meglévő alkalmazások továbbfejlesztésében, kiváltásában vagy más alkalmazásokkal való integrációs lehetőségeinek felmérésében, az alternatív megoldások feltérképezésében.

Hatékonyság

A jó stratégia, a helyesen kitűzött cél, az innovatív megoldások alkalmazása önmagukban mit sem érnek az ezeket nem megfelelően kihasználó, nem megfelelő hatékonysággal működő szervezet nélkül.A belső folyamatokat legtöbb esetben évek alatt berögzült és megszokott tevékenységek jellemzik, amelyek nem követik az időközbeni szervezeti és technológiai változásokat. Jelenleg az üzleti folyamatok támogatására szolgáló eszközpark elég széles. Ezek bevezetése általában két végletet követ: a folyamat teljes automatizálásának igénye vagy egyes területeket érintő folyamatok teljes kihagyása. Az „arany közép" megtalálása pedig belső szemmel szinte lehetetlen, mert nem tudunk - nem merünk – eltérni a megszokottól. Tanácsadóink segítenek az üzleti folyamatok felmérésében, a folyamatok optimalizálásában, s a kapcsolódó felelősségi körök és szervezeti struktúra kialakításában.

tanácsadás, megvalósíthatósági tanulmány, folyamat optimalizálás, műszaki konzultáció, folyamatfelmérés, stratégia, minőségbiztosítás