MagnumSZÁMLA - naprakész, biztonságos, sokoldalú

A MagnumSZÁMLA számlázó és készletező program több éves fejlesztési munka eredménye, amely során figyelembe vettük partnereink igényeit, kéréseit illetve a folyamatosan bővülő jogszabályi elvárásoknak való megfelelést.
Célunk, hogy a használat során felmerülő, ügyfeleink által jelzett észrevételekkel folyamatosan bővítsük meglévő rendszerünket és szakmai, technikai segítségnyújtással támogassuk a program felhasználóinak gyors és biztonságos munkáját.

Miért érdemes a MagnumSZÁMLÁ-t választani?

 • Egyszerű és gyors használatra tervezett felhasználó felület segítségével az összetett műveletek is pillanatok alatt elvégezhetőek.
 • Robosztus sql alapú adatbázis felépítés teszi lehetővé a nagyméretű adatmennyiség gyors kezelését és lekérdezését mind a felhasználói felületen, mind az egyedi riportok készítésénél. MS-Windows és Linux rendszerre is telepíthető adatbázis kiszolgáló.
 • Kedvencek használata lehetőséget biztosít arra, hogy az általunk gyakran használtakat összegyűjtsük, ezáltal ezen menüpontok gyorsan elérhetővé válnak.
 • A szoftver használata közben is ellenőrizhetünk egy adott céget (adószám, hatályos pozitív/negatív információk valamint üzletkötési javaslat a Nemzeti Cégtár adatai alapján)!
 • Számla készítése proforma számlából, árajánlatból, vevői rendelésből, szállítólevélből vagy előző számla alapján. Billentyűzetes vonalkód olvasó alkalmazásának lehetősége.
 • Dokumentum menedzserrel dokumentumokat rendelhetünk hozzá cégekhez, partnerekhez, számlákhoz, így könnyebben előkereshetőek (pl. scannelt bejövő számla,szerződés stb.).
 • Egyedi ár, kedvezmény tetszőlegesen adható időszakra, mennyiségre vagy adott partnerre is.
 • Számlák, bizonylatok lezárásig félretehetők, később folyathatók abból az állapotból, majd lezárhatók és nyomtathatók. Több fülön többféle munkafolyamat egyszerre lehetséges.
 • Adatrács egyedileg testre szabható menüpontonként, amely beállításokat a program megőriz.
 • Egyes felhasználókhoz testre szabható jogosultságok rendelhetők.
 • Széleskörű listázási lehetőség (Forgalomi kimutatás, Áfa analitika, Korosított számla lista, Fizetési értesítő és felszólító, Egyenlegközlő stb), kapcsolódó beépített etikett nyomtatással.
 • Proforma számla, árajánlat vagy számla kiállítását követően azonnal pdf formátumba menthető és e-mailhez csatolható, így azonnal elküldhető az ügyfelek részére.
 • A dashboard, mint irányítópult az előre beparaméterezett kimutatások, statisztikák és gyakran használt funkciók gyors elérését biztosítja, vezetői információk gombnyomásra lekérhetőek.
 • A törzsadatok más számlázó programokból átemelhetők, ehhez adatstruktúra leírást biztosítunk.
 • Több telephellyel, raktárral rendelkező vállalkozás esetén a raktár külön-külön kezelhető.
 • "Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkció (NAV XML)

További előnyök:

Termékek árkalkulációja

ÁrkalulációMinden vállalkozás életében van olyan időszak, amikor a forgalom csökken, kevesebb a vásárló, a legjobb megoldás egy ösztönző kedvezmény meghatározása. Kezelje együtt a számlákkal és készletekkel a különféle kedvezményeket. A MagnumSZÁMLA programban megadhatunk a termékekhez akciós árakat, diszkont kedvezményeket, mennyiségi kedvezményeket, a partnerekhez egyedi árakat és termék akciókat, és közben folyamatosan ellenőrizhetjük a raktáron levő készleteket. 

Értékesítés

ÉrtékesítésA számlázás feladata a partnerek részére számlák készítése a kiadott termékek és az elvégzett szolgáltatások alapján. Fontos, hogy programunk megfeleljen a hatályos jogszabályoknak, amelyek manapság szinte havonta változnak. A beállításoknak megfelelően tetszőleges számú számla tartható nyilván. A számlázás során segítségünkre van a korábban kiállított proforma számla, árajánlat, vevői rendelés vagy szállítólevél, amely alapján egy kattintással elkészíthető a számla. A számla elkészítését félbe lehet hagyni, majd később folytatni (ekkor a számla még nem kap sorszámot). A kimenő számla sorszáma lezárás után nem módosítható, ismétlés, kihagyás nélkül folytonos. 

Bejövő számlák

Bejövő számlákHa nem szeretné külön-külön táblázatkezelő programokban fontos ügyeit nyilvántartani, dossziékban tárolni a fénymásolt számlákat, időt tölteni az iktatással, adminisztrációval, akkor rögzítsen fel mindent MagnumSZÁMLA programjába.

Kezelje együtt a számlákat a hozzáadott számlaképpel, akkor nyomtassa ki, ha szükségesnek érzi, kalkuláljon havonta Áfát a kimenő és bejövő számlákból, keresse elő egy mozdulattal az újonnan vásárolt termékek jótállási jegyét, garanciajegyét. 

Pénzügy

MagnumSZÁMLA pénzügyAmennyiben nem szeretne egyetlen árajánlatot sem elhanyagolni és hónapokkal később mappáról mappára keresgetni, vigye fel rendszerünkbe, készítse el árajánlatát, majd pozitív visszajelzés esetén készítsen azonnal proforma számlát vagy számlát. Pénzügyi teljesítéseket kezelje MagnumSZÁMLA rendszerünkben, a részben vagy teljesen kiegyenlített számlák folyamatos információt nyújtanak a fennálló kiegyenlítetlen számlákról. Amennyiben a tartozás lejárata indokolja, késedelmi kamatterhelő levelet készíthetünk egy-egy partner részére, amely nyomtatható és postai vagy elektronikus úton eljuttatható részükre. 

Jelentések

MagnumSZÁMLA jelentésekA Jelentések menüpont alatt elérhetőek a program által nyújtott statisztikák, listák. A bevételezett termékekről lista készíthető, amely megmutatja a szabad és foglalt készletek mennyiségét segítséget nyújtva egy megrendelés elkészítéséhez. Partnereink részére Egyenlegközlő, Fizetési értesítő és Fizetési felszólító leveleket készíthetünk. A rendszerbe felrögzített vevő és szállító számlákból bármikor Áfa kalkuláció készíthető megadott időintervallumra, így nem kell folyamatosan a könyvelőt nyaggatnunk a forgalom alakulásáról.

Próbálja ki ingyen!

Igényelje most a MagnumSZÁMLA program valamennyi funkcióját tartalmazó DEMÓ verzióját!

NAV XML, MagnumSZÁMLA, számlázás, készletezés, bérszámfejtés, bérszámfejtő program, DelthaBÉR, hálózatos rendszer, jogszabálykövetés, tanácsadás